Recept
« Terug naar recepten
Nachos todos
PT20M
Nachos todos
Een heerlijk nachos todos recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
wat de pot schaft
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nachos todos te bereiden
Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes en besprenkel het met citroensap.
- Snijd de tomaten in stukjes en de lente-uitjes in smalle schuine ringetjes.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Doe het gehakt en de tacokruiden in een hete, droge anti-aanbak koekenpan.
- Bak het gehakt op een hoog vuur al roerend tot het rul (los) en gaar is.
- Leg de tacochips tegen elkaar op een of meer grote glazen schalen.
- Verdeel het gehakt, de tomaat, de uiringetjes, de stukjes avocado, de hot salsa-dip en de kaas over de chips.
- Laat de kaas onder de grill snel smelten.
- Schep hier en daar een lepeltje zure room over de tacochips.
- Direct serveren.
- Snijd de tomaten in stukjes en de lente-uitjes in smalle schuine ringetjes.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Doe het gehakt en de tacokruiden in een hete, droge anti-aanbak koekenpan.
- Bak het gehakt op een hoog vuur al roerend tot het rul (los) en gaar is.
- Leg de tacochips tegen elkaar op een of meer grote glazen schalen.
- Verdeel het gehakt, de tomaat, de uiringetjes, de stukjes avocado, de hot salsa-dip en de kaas over de chips.
- Laat de kaas onder de grill snel smelten.
- Schep hier en daar een lepeltje zure room over de tacochips.
- Direct serveren.
Conny zegt: