KookJij

No waste: Tray bake van gourmet leftovers

Gourmetten met Kerstmis of oud en nieuw is eigenlijk niet zo mijn ding maar ik doe het vaak dan toch een keertje om anderen te plezieren. Moeilijkheid is dan om in te schatten wat je nodig hebt want ik ben altijd bang dat ik te weinig heb en het resultaat is dan dus ook dat ik van alles over houd. Nog een 2e dag gourmetten dat zie ik niet zo zitten en je kunt natuurlijk alle leftovers in een wok knikkeren maar ik heb er deze Tray-bake mee gemaakt. Voor een mooi bruin tintje kun je de laatste 5 minuten een de grill stand gebruiken.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe No waste: Tray bake van gourmet leftovers te bereiden

  1. Verdeel de groenten in een ovenschaal en schik het vlees ertussenin.
  2. Giet er een beetje olijfolie overheen en verdeel de in schijfjes gesneden knoflook ertussen.
  3. Ris de rozemarijn en de tijm en strooi het met zout en peper eroverheen
  4. Je kunt er eventueel nog een handje geraspte kaas overheen strooien.
  5. Zet de schaal 20-30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden en schep halverwege een keer alles goed door elkaar.
  6. Je kunt de laatste 5 minuten even de grill stand gebruiken.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Lekker met (overgebleven) geroosterd stokbrood met kruidenboter erbij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst