Recept
« Terug naar recepten
Olijven met ham en bosui
PT10M
Olijven met ham en bosui
Een heerlijk olijven met ham en bosui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
215 kCal energie
7 Gram eiwit
19 Gram vet
3 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
19 Gram vet
3 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Olijven met ham en bosui te bereiden
Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op.
Pers de sinaasappel uit.
Klop een dressing van 2 eetlepels olie van de olijven met 2 eetlepels sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing.
Serveer met bruin stokbrood.
Pers de sinaasappel uit.
Klop een dressing van 2 eetlepels olie van de olijven met 2 eetlepels sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing.
Serveer met bruin stokbrood.