KookJij

Olijven met ham en bosui

Een heerlijk olijven met ham en bosui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie: 215 kCal energie
7 Gram eiwit
19 Gram vet
3 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Olijven met ham en bosui te bereiden

Laat de olijven uitlekken, maar vang de olie op.
Pers de sinaasappel uit.
Klop een dressing van 2 eetlepels olie van de olijven met 2 eetlepels sinaasappelsap, de knoflook, honing en mosterd.
Meng de bosui en ham door de olijven en schep om met de dressing.
Serveer met bruin stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst