In mijn zoektocht naar lekkere recepten en variaties van gezonde gerechten, heb ik dit recept bedacht. Ik had de boontjes en de bloemkool over van de maaltijd van een dag er voor. Het resultaat is dus deze goed gevulde omelet geworden.
De boontjes en bloemkool zijn beetgaar gekookt.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet met bloemkool, boontjes, tomaat en spekjes
PT10M
Omelet met bloemkool, boontjes, tomaat en spekjes
Een gezonde omelet voor bij de lunch of bij het ontbijt.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met bloemkool, boontjes, tomaat en spekjes te bereiden
- Bak de spekjes uit. (zonder boter oid)
- Bak de tomaat even mee.
- Bak de bloemkool en boontjes even mee.
- Voeg de 2 eieren toe en bak het geheel gaar.
Harry Löhr zegt: