Recept
« Terug naar recepten
Omelet rijkelijk gevuld
PT20M
Omelet rijkelijk gevuld
Een heerlijk omelet rijkelijk gevuld recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet rijkelijk gevuld te bereiden
Klop de eikes los met de melk en safraan, peper en zout.
Ajuin in halve ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, verdeel de eimassa erover heen. Als het ei van de bodem een beetje is gestold de geitenkaasjes in de mengeling leggen en bestrooi met safraandraadjes.
Zet de pan onder de grill en laat stollen en gaar worden.
Serveer met dik gesneden breugelbrood.
Ajuin in halve ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, verdeel de eimassa erover heen. Als het ei van de bodem een beetje is gestold de geitenkaasjes in de mengeling leggen en bestrooi met safraandraadjes.
Zet de pan onder de grill en laat stollen en gaar worden.
Serveer met dik gesneden breugelbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Kik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: