Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel voor een frisse dag in de zomer
PT30M
Dagschotel voor een frisse dag in de zomer
Boontjes opgestoofd met tomaat en ajuin, spekblokjes met kalkoenblokjes opgebakken met patatjes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Bondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel voor een frisse dag in de zomer te bereiden
- Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden deze beetgaar koken. Boontjes beetgaar koken in licht gezouten water. Spekblokjes en kalkoenblokjes aanbakken in een beetje boter voeg een 1/2 ajuin grof gesneden toe eveneens de aardappelen dit alles zeer goed kruiden samen met de honing en mierikswortel pasta. Stoof de andere helft in ringen gesneden ajuin even aan voeg de boontjes en de in partjes gesneden tomaten toe eveneens kruiden. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: