Klik op foto om te vergroten.
Stroompanne van 6uur in de straat, even het vuurtje uit de caravan gehaald en toch een middagmaal op tafel getoverd.
Recept
« Terug naar recepten
Omeletje stroompanne
PT20M
Omeletje stroompanne
Een heerlijk omeletje stroompanne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje stroompanne te bereiden
Eikes loskloppen.
Tomaatjes in twee snijden.
Champignons in vier snijden.
Bieslook fijn snijden.
Bak de groenten even aan in boter, voeg de pasta en zeevruchten toe goed kruiden en mengen.
De losgeklopte eikes erover, zet het vuur lager en laat het omeletje rustig stollen.
Als laatste de bieslook en kaas erover strooien.
Serveer warm met een boterham.
Tomaatjes in twee snijden.
Champignons in vier snijden.
Bieslook fijn snijden.
Bak de groenten even aan in boter, voeg de pasta en zeevruchten toe goed kruiden en mengen.
De losgeklopte eikes erover, zet het vuur lager en laat het omeletje rustig stollen.
Als laatste de bieslook en kaas erover strooien.
Serveer warm met een boterham.
derbyke zegt: