Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten
PT20M
Notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten
Een heerlijk notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Notenbrood belegd met ei en een paletje van groenten te bereiden
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Eikes los kloppen met de room en kruiden.
De groenten in boter even aanstoven en kruiden de eimassa erover verdelen evenzeer de okkernoten, krenten en pijnboompitten,verdeel de kaas er rijkelijk over. Komen er belletjes op het ei zet deze in de oven laat verder gaar bakken in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Leg de laatste minuten het broodje ook in de oven.
Haal alles uit de oven het broodje halveren op bord en serveer het eitje in twee verdeeld erboven op.
Tomaatjes halveren.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Eikes los kloppen met de room en kruiden.
De groenten in boter even aanstoven en kruiden de eimassa erover verdelen evenzeer de okkernoten, krenten en pijnboompitten,verdeel de kaas er rijkelijk over. Komen er belletjes op het ei zet deze in de oven laat verder gaar bakken in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Leg de laatste minuten het broodje ook in de oven.
Haal alles uit de oven het broodje halveren op bord en serveer het eitje in twee verdeeld erboven op.