KookJij

Omelet goed gevuld met groenten en chorizoham

Een heerlijk omelet goed gevuld met groenten en chorizoham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet goed gevuld met groenten en chorizoham te bereiden

Klop de eieren los met de room en kruid.
Krieltjes wassen niet schillen en in schijven snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Laat boter smelten, de groenten even aanstoven en goed kruiden.
De eieren erover en laat even stollen in de pan, vervolgens de in slierten gesneden chorizo erover samen met de kaas.
Zet de pan onder de grill en laat verder stollen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p
slaatje

slaatje zegt:
Dank voor je reactie, ik ga jouw advies opvolgen. Groetjes Gerda :p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerda, er is een groot verschil tussen de twee ga maar even kijken op http://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_salt. Groetjes van ons 3tjes :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Hilde, zoals gewoonlijk met jouw recepten loopt het water mij in de mond. Op de chorizoham?? na heb ik alles in huis en wil ik morgen de omelet maken. Vrijdag is namelijk altijd mijn gemakkelijke dag ;). Maar toch een vraag; Wat is het verschil tussen gewoon keukenzout en Himalaya zout? Groetjes Gerda :p:p:p