Recept
« Terug naar recepten
Omelet goed gevuld met groenten en chorizoham
PT20M
Omelet goed gevuld met groenten en chorizoham
Een heerlijk omelet goed gevuld met groenten en chorizoham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet goed gevuld met groenten en chorizoham te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruid.
Krieltjes wassen niet schillen en in schijven snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Laat boter smelten, de groenten even aanstoven en goed kruiden.
De eieren erover en laat even stollen in de pan, vervolgens de in slierten gesneden chorizo erover samen met de kaas.
Zet de pan onder de grill en laat verder stollen.
Serveer zeer warm.
Krieltjes wassen niet schillen en in schijven snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in schijven snijden.
Courgette in reepjes snijden.
Laat boter smelten, de groenten even aanstoven en goed kruiden.
De eieren erover en laat even stollen in de pan, vervolgens de in slierten gesneden chorizo erover samen met de kaas.
Zet de pan onder de grill en laat verder stollen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt: