Recept
« Terug naar recepten
Ei-omelet met een fris kleurtje
PT20M
Ei-omelet met een fris kleurtje
Een heerlijk ei-omelet met een fris kleurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei-omelet met een fris kleurtje te bereiden
Knip of hak de peterselie fijn.
Klop de eikes met de room los en kruid met de boven vernoemde kruiden voeg de peterselie toe.
De courgette in fijne sliertjes snijden.
De puree, paprika, spitskool en ajuin restjes van de dag ervoor dus kant en klaar.
Laat de boter smelten in de pan giet de eimassa in de pan laat even stollen zet het vuur lager de boven vernoemde puree ( of wat je nog in de ijskast hebt speelt geen rol) erover verdelen.
Vervolgens de courgette en kaas erover strooien kruid nog een beetje bij met paprika evenzeer voor de kleur.
Zet de pan nog even onder de grill tot het ei-omeletje gestold is.
Degene die het wensen serveer met een heerlijk sneetje brood.
Klop de eikes met de room los en kruid met de boven vernoemde kruiden voeg de peterselie toe.
De courgette in fijne sliertjes snijden.
De puree, paprika, spitskool en ajuin restjes van de dag ervoor dus kant en klaar.
Laat de boter smelten in de pan giet de eimassa in de pan laat even stollen zet het vuur lager de boven vernoemde puree ( of wat je nog in de ijskast hebt speelt geen rol) erover verdelen.
Vervolgens de courgette en kaas erover strooien kruid nog een beetje bij met paprika evenzeer voor de kleur.
Zet de pan nog even onder de grill tot het ei-omeletje gestold is.
Degene die het wensen serveer met een heerlijk sneetje brood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.