Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Ei-omelet met kip en rucola
PT20M
Ei-omelet met kip en rucola
Een heerlijk ei-omelet met kip en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ei-omelet met kip en rucola te bereiden
Oven voorverwarmen op 180°C.
Eikes loskloppen met de room en een beetje kruiden.
Sjalotjes fijn snijden.
Rucola grof snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Bak de kip goed aan in boter, de gesneden groenten toevoegen en goed kruiden.
De losgeklopte eikes erover verdelen.
Zet de pan in de oven en laat alles ± 15 min. garen.
Serveer zeer warm.
Eikes loskloppen met de room en een beetje kruiden.
Sjalotjes fijn snijden.
Rucola grof snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Bak de kip goed aan in boter, de gesneden groenten toevoegen en goed kruiden.
De losgeklopte eikes erover verdelen.
Zet de pan in de oven en laat alles ± 15 min. garen.
Serveer zeer warm.