Recept
« Terug naar recepten
Open ravioli met kreeft, scampi’s, zee- en tuingroenten in een Oosterse bouillon
PT40M
Open ravioli met kreeft, scampi’s, zee- en tuingroenten in een Oosterse bouillon
Een heerlijk open ravioli met kreeft, scampi’s, zee- en tuingroenten in een oosterse bouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Open ravioli met kreeft, scampi’s, zee- en tuingroenten in een Oosterse bouillon te bereiden
Breng de fond aan de kook samen met de witte wijn, met het in stukken gesneden citroengras, de knoflook, de gember, de venkelzaadjes, de peperbolletjes, de koriander, het spaanse pepertje en wat zeezout.
Zeef het geheel na 25 minuten en kook vervolgens de kreeft, de scampi’s en de in stukjes gesneden groenten in de saus.
Verwijder de schaal van de kreeft en de scampi’s en snijd de vis in stukjes.
Leg onderaan in warme diepe borden een wontonvel, hierop de kreeft en de scampi’s en dan terug een wontonvel. Verdeel de gekookte groenten erbij en lepel de bouillon erover. Versier met venkel en een scampi.
Zeef het geheel na 25 minuten en kook vervolgens de kreeft, de scampi’s en de in stukjes gesneden groenten in de saus.
Verwijder de schaal van de kreeft en de scampi’s en snijd de vis in stukjes.
Leg onderaan in warme diepe borden een wontonvel, hierop de kreeft en de scampi’s en dan terug een wontonvel. Verdeel de gekookte groenten erbij en lepel de bouillon erover. Versier met venkel en een scampi.