Recept
« Terug naar recepten
Orechiette met kerstomaatjes en ricotta
PT40M
Orechiette met kerstomaatjes en ricotta
Een heerlijk orechiette met kerstomaatjes en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Orechiette met kerstomaatjes en ricotta te bereiden
Schil en snijd de rode uien in vieren.Verhit de olie in een pan en voeg de ui de hele tomaatjes toe.Sprenkel de balsamicoazijn,tijm,suiker,peper en zout over.Doe de deksel op de pan en bak de ui met de tomaatjes op middelhoog vuur 10-12 min.Schep dit een paar keer om.Kook intussen de pasta volgens de verpakking.Meng de pasta met de rode ui en de tomaatjes.Verdeel de ricotta en de parmezaanse kaas erover.Sprenkel er nog wat extra vierge olijfolie over.