Lekker met mijn Citroenrisotto (zie mijn recept) of met aardappelpuree
Het recept van de rucolapesto vind je bij mijn recepten " Pittige rucolapesto".
Recept
« Terug naar recepten
Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham
PT10M
Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham
De zalm wordt met een laagje rucolapesto en een plakje rauwe ham gegaard in de oven. Na plm. 10 - 15 minuten heb je een lekker mals stukje zalm op je bord.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Leg de zalm in de ovenschaal. Smeer de bovenkan ivan de zalm in met de pesto. Leg er een plak rauwe ham op.
- Zet de schaal plm. 10 - 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Prik na 10 minuten even in de zalm of deze goed is.