KookJij

Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham

De zalm wordt met een laagje rucolapesto en een plakje rauwe ham gegaard in de oven. Na plm. 10 - 15 minuten heb je een lekker mals stukje zalm op je bord.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
  2. Leg de zalm in de ovenschaal. Smeer de bovenkan ivan de zalm in met de pesto. Leg er een plak rauwe ham op.
  3. Zet de schaal plm. 10 - 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  4. Prik na 10 minuten even in de zalm of deze goed is.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker met mijn Citroenrisotto (zie mijn recept) of met aardappelpuree

Het recept van de rucolapesto vind je bij mijn recepten " Pittige rucolapesto".

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst