Recept
« Terug naar recepten
Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham
PT10M
Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham
Dat was smullen en zo simpel! Lekker gekruid mager rundergehakt of tartaar met een reepje kaas, gewikkeld in rauwe gerookte ham.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham te bereiden
- Maak de lente-uitjes schoon en snij deze kleine stukjes.
- Kruid het gehakt met peper, zout, nootmuskaat (of kruiden die je zelf lekker vindt!).
- Neem steeds een deel gehakt. Druk dat iets plat en leg er een reepje kaas op. Druk het gehakt goed om de kaas. Rol het gehakt in een plak rauwe ham. Zorg dat ook de uiteinden goed ingepakt zijn anders loopt de kaas eruit.
- Bak de rolletjes langzaam om en om in de koekenpan tot ze gaar zijn. (Afhankelijk van de grootte plm. 10 - 15 minuten
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker bij alles!