Wij vinden het persoonlijk een heerlijk gerecht, vooral door de de eigen touch die ik er aan geef.
Je kunt het bij zuurkool eten.
Daar heb ik ook nog een heerlijk idee/recept over/voor.
Recept
« Terug naar recepten
Ovengerecht van gemarineerde mosterdhonigham
PT105M
Ovengerecht van gemarineerde mosterdhonigham
Een heerlijk ovengerecht van gemarineerde mosterdhonigham recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
geertje oppel swier
Bereidingstijd:
105 min
Personen:
2 a 3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
de gerookte ham heb ik gekocht, hij wordt veel in Amerika gegeten, ik maak hem op mijn eigen manier ik bereid hem op op mijn eigen manier, er zijn nog zoveel meer bereidingsrecepten, dit is er een van.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovengerecht van gemarineerde mosterdhonigham te bereiden
Eerst marineert u de ham met een mengsel van honing en mosterd, knoflook, wat peper, zout is minder nodig, omdat de ham al gerookt is.
U laat de ham ongeveer 25 minuten in de marinade afgedekt staan, daarna gaat hij in de oven
op een bedje van gesneden tomaten en uien
en overgoten met de rest van de marinade.
Op 220°C, beginnend met 10 minuten, daarna 35 minuten op 160°C, daarna 60 minuten afbakken, op 90°C.
U laat de ham ongeveer 25 minuten in de marinade afgedekt staan, daarna gaat hij in de oven
op een bedje van gesneden tomaten en uien
en overgoten met de rest van de marinade.
Op 220°C, beginnend met 10 minuten, daarna 35 minuten op 160°C, daarna 60 minuten afbakken, op 90°C.