Recept
« Terug naar recepten
Ovenpasta met kip, worteltjes en maïs
PT25M
Ovenpasta met kip, worteltjes en maïs
Een heerlijk ovenpasta met kip, worteltjes en maïs recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenpasta met kip, worteltjes en maïs te bereiden
Kook de pasta in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Afgieten.
Snijd ondertussen de kipfilet in schijfjes.
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de worteltjes in schijfjes.
Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin de kip ca. 3 min. Voeg de knoflook en worteltjes toe en bak 5 min. mee.
Voeg de Knorr mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Schenk er 500 ml water bij, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken.
Verwarm ondertussen de grill voor op de hoogste stand.
Laat de maïs uitlekken. Meng de maïs met de pasta en de saus. Schep in een ovenschaal. Strooi de kaas erover en laat de kaas in de oven smelten en goudbruin worden.
Snijd ondertussen de kipfilet in schijfjes.
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de worteltjes in schijfjes.
Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin de kip ca. 3 min. Voeg de knoflook en worteltjes toe en bak 5 min. mee.
Voeg de Knorr mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Schenk er 500 ml water bij, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken.
Verwarm ondertussen de grill voor op de hoogste stand.
Laat de maïs uitlekken. Meng de maïs met de pasta en de saus. Schep in een ovenschaal. Strooi de kaas erover en laat de kaas in de oven smelten en goudbruin worden.