Recept
« Terug naar recepten
Pasta met tonijn en een saus van creme fraiche
PT30M
Pasta met tonijn en een saus van creme fraiche
Een keer wat anders dan pasta met tonijn en tomatensaus, een heerlijke saus van creme fraiche
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met tonijn en een saus van creme fraiche te bereiden
- Snij de ingredienten, de ui gesnipperd en de champignons in partjes.
- Kook de penne volgens de bereidingswijze.
- Fruit de knoflook samen met de ui en voeg hierna de champignons toe.
- Bak dit zachtjes voor ca. 5 minuten.
- Voeg de tonijn en Creme Fraiche toe.
- Warm dit op totdat het bijna kookt.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Voeg de pijnboompitten toe.
- Meng de al dente penne door de saus.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Ik wilde eens wat anders maken dan penne met tonijn met een tomatensaus. Wat ideeën op gedaan op het internet en daar is dit recept uit gekomen. Een lekkere witte wijn doet het erg goed bij dit recept.
Anna Koudys zegt: