KookJij

Pasta met verse spinazie, lente ui, gehakt en champignons

Het vers en vitamine gehalte in deze pasta is prima vertegenwoordigt. Verse spinazie laat zich in dit gerecht gemakkelijk verwerken en heeft mijn voorkeur boven een pak diepvriesspinazie. De lijst met ingrediënten lijkt erg groot maar de meeste dingen heb je standaard in huis of kun je gewoon met de wekelijkse boodschappen meebrengen. Laat je ook niet afschrikken door de zwarte pasta die ik hier heb gebruikt, deze kwam ik gewoon tegen in het koelvak bij de supermarkt. Je kunt deze ook prima vervangen door een ander soort pasta. Tip: Zet de geroosterde pijnboompitten en de geraspte kaas op tafel zodat iedereen naar eigen wens kan garneren.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met verse spinazie, lente ui, gehakt en champignons te bereiden

  1. Verwarm de olijfolie en fruit hierin de knoflook en de ui.
  2. Kook ondertussen ook de pasta.
  3. Voeg het gehakt toe aan het ui knolookmengsel, bak het rul en doe het katenspek erbij, daarna eerst de champignons en dan pas de spinazie erbij.
  4. Voeg dan de creme fraiche en de kruidenkaas toe.
  5. Dan gaat de uitgelekte pasta erbij en als laatste de lente ui (hou eventueel een beetje achter voor de garnering)
  6. Maak indien nodig op smaak met peper en zout
    dien op en garneer naar wens met de geraspte kaas en de pijnboompitten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst