Recept
« Terug naar recepten
Oxfordsalade
PT30M
Oxfordsalade
Een heerlijk oxfordsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oxfordsalade te bereiden
Verwijder het vel van de kip en haal het vlees van de botten en snijd dit klein.Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.Snijde de augurken in dunne plakjes en laat de champignons uitlekken.Meng alles door elkaar tot een salade.Meng door de olie de azijn,dragon,peper en zout.Schep deze dressing luchtig door de salade.Was de sla en dep deze droog en leg deze op een schotel en schep hier de salade erop.Pel de eieren en snijd deze in plakjes of partjes.Garneer hiermee de salade.
Lekker met een sneetje geroosterd brood.
Lekker met een sneetje geroosterd brood.