Recept
« Terug naar recepten
Panini van de chef
PT30M
Panini van de chef
Een heerlijk panini van de chef recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panini van de chef te bereiden
Bak de gekruide kippenfilets even aan in boter, voeg honing en pijnboompitten toe. Als laatste de porto toevoegen.
Snijd de panini's in de lengte door beleg met kaas, draai de kip in de parmaham deze op de kaas en eindigen met kaas.
Deze onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Serveer met cruditeiten naar wens.
Snijd de panini's in de lengte door beleg met kaas, draai de kip in de parmaham deze op de kaas en eindigen met kaas.
Deze onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Serveer met cruditeiten naar wens.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: