Recept
« Terug naar recepten
Panino con funghi
PT15M
Panino con funghi
Een heerlijk panino con funghi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
champignonidee.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panino con funghi te bereiden
Verhit de olijfolie in de pan en fruit hierin de champignons en knoflook ca. 3 minuten. Voeg zout en versgemalen peper toe naar smaak.
Laat de zongedroogde tomaten even uitlekken en snijd ze in stukjes. Voeg de tomaten daarna toe aan de champignons en schep het geheel nog 2 minuten door op een middelmatig vuur.
Verwarm de broodjes even voor in de oven en snijd ze daarna volledig open. Bedek de onderste helft met wat rucola sla en schep daar het champignon mengsel op. Bestrooi nog wat vers gemalen peper en geschaafde Parmezaanse kaas.
Leg de top van het broodje op het geheel en serveer direct.
Laat de zongedroogde tomaten even uitlekken en snijd ze in stukjes. Voeg de tomaten daarna toe aan de champignons en schep het geheel nog 2 minuten door op een middelmatig vuur.
Verwarm de broodjes even voor in de oven en snijd ze daarna volledig open. Bedek de onderste helft met wat rucola sla en schep daar het champignon mengsel op. Bestrooi nog wat vers gemalen peper en geschaafde Parmezaanse kaas.
Leg de top van het broodje op het geheel en serveer direct.