Recept
« Terug naar recepten
Panzanella
PT31M
Panzanella
Een heerlijk panzanella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
31 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
415 kCal energie
5 Gram eiwit
30 Gram vet
32 Gram koolhydraten
5 Gram eiwit
30 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panzanella te bereiden
Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 seconden onder in kokend water.
Laat afkoelen en verwijder het vel.
Snijd de tomaten in vieren.
Doe de zaadlijsten in een zeef en duw het vocht er boven een ruime kom uit.
Meng het vocht met het brood, de olie, azijn en knoflook.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en peper. Snijd de paprika in stukken, de peper in dunne reepjes.
Meng de tomatenpartjes met de paprika, peper, kappertjes, olijven en het brood.
Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de salade.
Lekker met de biefstuk tagliata.
Laat afkoelen en verwijder het vel.
Snijd de tomaten in vieren.
Doe de zaadlijsten in een zeef en duw het vocht er boven een ruime kom uit.
Meng het vocht met het brood, de olie, azijn en knoflook.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en peper. Snijd de paprika in stukken, de peper in dunne reepjes.
Meng de tomatenpartjes met de paprika, peper, kappertjes, olijven en het brood.
Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de salade.
Lekker met de biefstuk tagliata.