KookJij

Panzanella

Een heerlijk panzanella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 31 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 415 kCal energie
5 Gram eiwit
30 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Panzanella te bereiden

Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 seconden onder in kokend water.
Laat afkoelen en verwijder het vel.
Snijd de tomaten in vieren.
Doe de zaadlijsten in een zeef en duw het vocht er boven een ruime kom uit.
Meng het vocht met het brood, de olie, azijn en knoflook.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en peper. Snijd de paprika in stukken, de peper in dunne reepjes.
Meng de tomatenpartjes met de paprika, peper, kappertjes, olijven en het brood.
Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de salade.
Lekker met de biefstuk tagliata.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst