Klik op foto om te vergroten.
Dit werd geserveerd met opgebakken aardappelen en een frisse salade.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Papilotte van Noorse skrei
PT20M
Papilotte van Noorse skrei
Een heerlijk papilotte van noorse skrei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte van Noorse skrei te bereiden
Sjalotjes fijn snijden.
Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.
Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.
Patrick zegt: