Klik op foto om te vergroten.
Deze papilotte kan ook in combi -oven klaar gemaakt worden: 10 min in voorverwarmde oven .
Recept
« Terug naar recepten
Papilotte van poonfilet
PT15M
Papilotte van poonfilet
Een heerlijk papilotte van poonfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte van poonfilet te bereiden
Neem 3 vellen aluminiumfolie, beleg met de groenten en kruid deze naar smaak met viskruiden.
Poonfilets ook kruiden en oprollen en vastprikken.
Zet deze op de groenten, verdeel de azijn, witte wijn en olijfolie over de papilotte en vouw dicht.
Laat heerlijk gaar worden op de bbq.
Poonfilets ook kruiden en oprollen en vastprikken.
Zet deze op de groenten, verdeel de azijn, witte wijn en olijfolie over de papilotte en vouw dicht.
Laat heerlijk gaar worden op de bbq.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
derbyke zegt:
ik zou zeggen probeer eens met rode mul of zeebarbeel.Je laat maar iets weten of je die vissen kunt vinden in Canada.Groetjes van ons 3 :);):p
Rode poon = gurnard in het Engels.
Volgens UK Fishmongers: "Gurnard was once used as Lobster bait but since Rick Stein championed this under-rated fish it has become a minor celebrity, similar in taste and texture to Red Mullet. We love this fish too, with it's large beady eyes and striking red tinted colour. The French certainly know what to do with it and so should we".
Gerrie van Rossum: Kookjij