Recept
« Terug naar recepten
Paprikasalade (Insalata di peperoni)
PT45M
Paprikasalade (Insalata di peperoni)
Een heerlijk paprikasalade (insalata di peperoni) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprikasalade (Insalata di peperoni) te bereiden
De paprika's in de voorverwarmde oven (190C.)leggen totdat ze bruin zijn en het velletje barst.De paprika's in koud water dompelen en met de vingers de velletjes verwijderen.De paprika's halveren en de witte zaadlijsten verwijderen,wassen en in reepjes snijden.Teentjes knoflook fijnhakken en met de paprika's vermengen.Peper en zout door de olijfolie vermengen en over de paprika's gieten en in de koelkast laten intrekken.
Lekker bij de bbq.
Lekker bij de bbq.
Grondelaers Patrick zegt: