Recept
« Terug naar recepten
Partyfilet
PT45M
Partyfilet
Een heerlijk partyfilet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Annemarie Burkhard
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Partyfilet te bereiden
Snijd het vlees in 4 dikke plakken en bestrooi het met de kruiden (naar believen). Wikkel om de zijkanten het spek en leg ze in een ingevette ovenschaal. Zet het 20 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Klop de slagroom met ketchup en cognac en schep op elk stukje voor het opdienen een lepel saus. besprenkel het geheel met paprikapoeder.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit kreeg ik bij kennissen in Zwitserland geserveerd, is erg lekker, ziet er feestelijk uit én is snel klaar!