KookJij

Partyfilet

Een heerlijk partyfilet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zwitserland
Keuken: Europese
Bron: Annemarie Burkhard
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Partyfilet te bereiden

Snijd het vlees in 4 dikke plakken en bestrooi het met de kruiden (naar believen). Wikkel om de zijkanten het spek en leg ze in een ingevette ovenschaal. Zet het 20 à 30 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Klop de slagroom met ketchup en cognac en schep op elk stukje voor het opdienen een lepel saus. besprenkel het geheel met paprikapoeder.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit kreeg ik bij kennissen in Zwitserland geserveerd, is erg lekker, ziet er feestelijk uit én is snel klaar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst