Recept
« Terug naar recepten
Salade van eendenborst
PT30M
Salade van eendenborst
Salade voor de boterham ook heerlijk bij stokbrood of een pistoleke.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van eendenborst te bereiden
- Verwijder het vet van de eendeborst bak deze gaar aan in een beetje boter laat afkoelen. Zilverajuintjes zoetzuur halveren de sliches in fijne stukjes snijden. Maak een sausje van mayonaise, tomatenketchup, tabasco, worcestersaus en de cognac voeg de kruiden toe evenzeer de ajuintjes en sliches. Trek het vlees in fijne sliertjes en meng deze onder de saus serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: