Recept
« Terug naar recepten
Pasta met champignons
PT20M
Pasta met champignons
Een heerlijk pasta met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met champignons te bereiden
Kook de pasta (zie verpakking)
Verhit de boter en bak hierin de spekblokjes krokant, voeg champignonschijfjes toe, laat stoven tot de champignons geslonken zijn, roer kruidenkaas en room erdoor.
Schep de uitgelekte pasta door de saus, bestrooi met basilicum en dien op.
Verhit de boter en bak hierin de spekblokjes krokant, voeg champignonschijfjes toe, laat stoven tot de champignons geslonken zijn, roer kruidenkaas en room erdoor.
Schep de uitgelekte pasta door de saus, bestrooi met basilicum en dien op.