Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Zalm
PT15M
Pasta met Zalm
Een heerlijk pasta met zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tonneke van den Born
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Zalm te bereiden
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking
Bestrooi zalm met zout en peper en grill ze in de grillpan totdat ze bijna gaar zijn
Bak de spekjes uit in een droge koekepan
Maak de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg spekjes aan saus toe
Doe op ieder bord een beetje pasta, giet hierover de saus en leg hier bovenop de zalm
Bestrooi het geheel met wat italiaanse kruiden
Bestrooi zalm met zout en peper en grill ze in de grillpan totdat ze bijna gaar zijn
Bak de spekjes uit in een droge koekepan
Maak de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg spekjes aan saus toe
Doe op ieder bord een beetje pasta, giet hierover de saus en leg hier bovenop de zalm
Bestrooi het geheel met wat italiaanse kruiden
bertal zegt:
m.v.g. Bert Allers