Recept
« Terug naar recepten
Pasta voor in de herfst
PT20M
Pasta voor in de herfst
Een heerlijk pasta voor in de herfst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta voor in de herfst te bereiden
Kook pasta beetgaar en giet af, roer er de boursin onder.
Spek zonder vetstoffen krokant aanbakken samen met de broccoli en ajuin goed kruiden. Als laatste de luikse worst in stukken gesneden even mee aanbakken.
Serveer de pasta op bord, groenten-spekmengeling erover.
Dresseer de worst erbij en werk af met kaas en verse basilicum.
Spek zonder vetstoffen krokant aanbakken samen met de broccoli en ajuin goed kruiden. Als laatste de luikse worst in stukken gesneden even mee aanbakken.
Serveer de pasta op bord, groenten-spekmengeling erover.
Dresseer de worst erbij en werk af met kaas en verse basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.