Recept
« Terug naar recepten
Pasta zongedroogde tomaat
PT20M
Pasta zongedroogde tomaat
Een heerlijk pasta zongedroogde tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta zongedroogde tomaat te bereiden
Pasta koken. Zongedroogde tomaatjes in dunne reepjes snijden. In olie de tomaatjes, peper en knoflook even zachtjes aanbakken. De pasta toevoegen en goed door elkaar mengen. De parmesan erover strooien.