Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade laat de zomer nu maar komen
PT30M
Pastasalade laat de zomer nu maar komen
Een frisse salade met heerlijke ingrediënten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade laat de zomer nu maar komen te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen. Pijnboompitten en amandelschilfers even zonder vetstoffen in een pan goudbruin kleuren deze evenzeer laten afkoelen. Scampi's pellen darmkanaal verwijderen deze enkele minuten opbakken in een beetje olijfolie evenzeer laten afkoelen. Rucola grof snijden, tomaat in stukjes snijden, sjalotjes fijn snijden, hard gekookt eike fijn hakken het witloof in ringen snijden. Meng deze ingredienten met de mayonaise, mierikswortelpasta vervolgens de hierboven vermelde ingredienten toevoegen kruid verder af met de peper en fleur de sel. Serveer deze zomerse salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: