Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met feta en spinazie
PT20M
Pastasalade met feta en spinazie
Een heerlijk pastasalade met feta en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ds
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met feta en spinazie te bereiden
1. Kook de pasta al dente. Giet de spinazie in een vergiet en giet het kookwater van de pasta af over de spinazie, zodat die lichtjes gekookt wordt.
2. Laat de spinazie uitlekken en koel de pasta af onder koud water.
3. Brokkel de feta in kleine stukjes, snijd de rode ui in fijne reepjes en snijd de olijven en kerstomaatjes in twee. Meng samen met de spinazie onder de pasta.
4. Pers de teentjes look en meng onder de olie, balsamico en citroensap en kruid af met peper. Klop het sausje op en meng onder de pastasalade.
2. Laat de spinazie uitlekken en koel de pasta af onder koud water.
3. Brokkel de feta in kleine stukjes, snijd de rode ui in fijne reepjes en snijd de olijven en kerstomaatjes in twee. Meng samen met de spinazie onder de pasta.
4. Pers de teentjes look en meng onder de olie, balsamico en citroensap en kruid af met peper. Klop het sausje op en meng onder de pastasalade.