Recept
« Terug naar recepten
Pastasoep met gamba's en peultjes
PT45M
Pastasoep met gamba's en peultjes
Een heerlijk pastasoep met gamba's en peultjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Pasta
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasoep met gamba's en peultjes te bereiden
Pel de gamba's en maak ze schoon.
Laat de staart zitten.
Haal de peultjes af.
Snijd grote peultjes in stukken.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui op laag vuur.
Voeg de kippenbouillon toe en breng de bouillon aan de kook.
Voeg de gember, peultjes, gamba's en de pasta toe.
Laat de soep op matig vuur 4 min. koken.
Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer direct.
Garneer met basilicum
Laat de staart zitten.
Haal de peultjes af.
Snijd grote peultjes in stukken.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui op laag vuur.
Voeg de kippenbouillon toe en breng de bouillon aan de kook.
Voeg de gember, peultjes, gamba's en de pasta toe.
Laat de soep op matig vuur 4 min. koken.
Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer direct.
Garneer met basilicum