Recept
« Terug naar recepten
Pastasouffle
PT60M
Pastasouffle
Een heerlijk pastasouffle recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasouffle te bereiden
Kook de pasta 8 min. in kokend water met zout tot deze beetgaar is.Giet deze af en houd de pata warm.Pel de uien en de knoflook en snijd ze fijn.Verwarm de boter in een pan en bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.Voeg het gehakt toe en bak het bruin en roer het regelmatig.Voeg naar smaak peper,paprikapoeder en tijm toe.Voeg de tomaten toe en bak ze ca 5 min. mee.Schep twee derde van de pasta in een ingevette ovenschaal en bedek de pasta met het gehaktmengsel.Schep de overgebleven pasta erboven op.Bestrooi het geheel met de geraspte kaas en bak de pasta ca 30 min. in een voorverwarmde oven (220C) tot de bovenste laag goudbruin is.Serveer het gerecht direct.
Serveer er een gemengde salade of verse,gekookte groenten bij zoals bloemkool of wortels.
Serveer er een gemengde salade of verse,gekookte groenten bij zoals bloemkool of wortels.