Dit recept heb ik te danken aan Jeroen Krabbe en Marjan Berk.
Wij hebben er van genoten en smaakte naar meer......
Recept
« Terug naar recepten
Peer met blauwe kaas
PT30M
Peer met blauwe kaas
Dit vraagt naar meer.....
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Marjan, Jeroen Krabbe
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peer met blauwe kaas te bereiden
- Schil de peren voorzichtig in hun geheel en halveer ze.
- Ontdoe ze van het klokhuis op zo'n manier dat er een holletje in het midden ontstaat.
- Maak een mengsel van de blauwe kaas met de koffieroom.
- Roer het zo glad mogelijk.
- Verdeel dit mengsel over de halve peren en laat ze in de ijskast of in de kelder goed koud worden.