Recept
« Terug naar recepten
Penne met broccoli, vijgen en provolone
PT50M
Penne met broccoli, vijgen en provolone
Een heerlijk penne met broccoli, vijgen en provolone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met broccoli, vijgen en provolone te bereiden
Maak de broccoli schoon, en haal de roosjes los.
Houd een paar roosjes achter voor garnering.
Bak de roosjes in olijfolie en knoflook.
Haal de staafmixer door de broccoli en breng de ontstane creme op smaak met wat peper en zout.
Kook de pasta slechts de helft van de aangegeven kooktijd en laat dit uitlekken. Schep de pasta in een pan met een juslepel kookvocht en de groentecreme.
Kook dan de pasta verder gaar in de creme.
Voeg af en toe wat water toe als het nodig is.
Als de pasta gaar is zet het vuur uit en voeg de kaas en de vijgenreepjes toe en nog een scheutje olijfolie.
Roer alles goed door elkaar.
Houd een paar roosjes achter voor garnering.
Bak de roosjes in olijfolie en knoflook.
Haal de staafmixer door de broccoli en breng de ontstane creme op smaak met wat peper en zout.
Kook de pasta slechts de helft van de aangegeven kooktijd en laat dit uitlekken. Schep de pasta in een pan met een juslepel kookvocht en de groentecreme.
Kook dan de pasta verder gaar in de creme.
Voeg af en toe wat water toe als het nodig is.
Als de pasta gaar is zet het vuur uit en voeg de kaas en de vijgenreepjes toe en nog een scheutje olijfolie.
Roer alles goed door elkaar.