Recept
« Terug naar recepten
Penne met scampi's
PT25M
Penne met scampi's
Een heerlijk penne met scampi's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met scampi's te bereiden
Kook de penne beetgaar.
Stoof de ui glazig in olijfolie. Voeg de scampi's en schep om. Doe er de tomaten bij en roerbak ze 3 minuten mee.
Voeg de kappertjes en zwarte olijven toe en laat nog een minuutje sudderen. Breng op smaak met peper, zout en bladpeterselie.
Meng de pasta door de saus. Serveer meteen.
Stoof de ui glazig in olijfolie. Voeg de scampi's en schep om. Doe er de tomaten bij en roerbak ze 3 minuten mee.
Voeg de kappertjes en zwarte olijven toe en laat nog een minuutje sudderen. Breng op smaak met peper, zout en bladpeterselie.
Meng de pasta door de saus. Serveer meteen.