Recept
« Terug naar recepten
Penne met zomerse groenten en gorgonzola
PT20M
Penne met zomerse groenten en gorgonzola
Een heerlijk penne met zomerse groenten en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Penne met zomerse groenten en gorgonzola te bereiden
Penne beetgaar koken.
De wokpan opwarmen met olijfolie de zeevruchten mengeling even goed opwokken en alle groenten grof gesneden er bij voegen.
Goed kruiden en pasta erbij vervolgens room en witte wijn,de kaas fijn er bij brokkelen .
Dit alles goed opwokken tot de kaas gesmolten is .
Serveren met blaadjes sla en stokbrood .
De wokpan opwarmen met olijfolie de zeevruchten mengeling even goed opwokken en alle groenten grof gesneden er bij voegen.
Goed kruiden en pasta erbij vervolgens room en witte wijn,de kaas fijn er bij brokkelen .
Dit alles goed opwokken tot de kaas gesmolten is .
Serveren met blaadjes sla en stokbrood .