Recept
« Terug naar recepten
Peperbiefstuk met geroosterde uien
PT40M
Peperbiefstuk met geroosterde uien
Een heerlijk peperbiefstuk met geroosterde uien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperbiefstuk met geroosterde uien te bereiden
Verwarm de oven voor op 225C.pel de uien en snijd ze tot aan de onderkant kruislings in.Zet de uien naast elkaar in een kleine ovenchaal.Steek de takjes tijm erin en sprenkel de olijfolie erover.Wrijf de peperkorrels met de chilipoeder in een vijzel tot een grof mengsel.Strooi 1 tl. van dit mengsel met wat zeezout over de uien.Rooster de uien in de oven in 20-25 min. bruin en gaar.Doe de rest van de pepermengsel in een diep bord en druk de biefstukken er met één kant erin.Bak de biefstukken in 2 à 4 min.per kant op hoog vuur.Leg de biefstukken op warme borden en strooi er wat zout over.Zet naast elke biefstuk een ui bij