Recept
« Terug naar recepten
Peperkoek pasta
PT60M
Peperkoek pasta
Een lekkere pasta, voor tussen de boterham.
Recept van:
jean Caufrier
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peperkoek pasta te bereiden
- De peperkoek brokkelen in een grote kom, poedersuiker en de koffie er overgieten. En met een vork goed pletten tot een brij. - - - - De boter in een pot half laten smelten en mixen met klopper, de honing en de eieren erbij doen en verder kloppen.. laat het verder op een klein vuurtje wat smelten.. - - - - De peperkoekbrij bij de boter doen en verder kloppen met mixer, tot een goed einde.. - - - - In potten gieten, niet tot aan de rand vullen. De potten dan open in heet water zetten, een klein half uurtje, op klein vuurtje. Het water mag niet pruttelen .. Uit het water halen, laten afkoelen, en het deksel opzetten als het nog wat beetje warm is.. Je kan ook eerst ( voor je het in potten doe) alles in Bain marie een klein half uurtje laten heet worden..
Mijn kookverhaal (jean Caufrier)
Dit recept maak ik al enkele jaren, en iedereen vind het lekker.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jean Caufrier zegt:
Henk van Haandel zegt:
Albert Willems zegt:
Lekkerbekske zegt: