Recept
« Terug naar recepten
Peren gepocheerd in rode wijn
PT45M
Peren gepocheerd in rode wijn
Een heerlijk peren gepocheerd in rode wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peren gepocheerd in rode wijn te bereiden
Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan.
Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken.
Laat de peertjes afkoelen in de wijn.
Serveer in een diep bord met vanille roomijs of zure room.
Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken.
Laat de peertjes afkoelen in de wijn.
Serveer in een diep bord met vanille roomijs of zure room.