Recept
« Terug naar recepten
Perziken in Marsala met mascarponeroom
PT50M
Perziken in Marsala met mascarponeroom
Een heerlijk perziken in marsala met mascarponeroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
185 kCal energie
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
TIP culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken in Marsala met mascarponeroom te bereiden
Oven voor voorwarmen op 175 graden C. grote rijpe perziken 30 seconden onderdompelen in kokend water
Daarna schil verwijderen, perziken halveren en pit verwijderen.
Perziken in ovenschaal leggen en 1 opengesneden vanillestokje en 1 kaneelstokje ertussen leggen.
Marsala en 50 gram suiker mengen en over perziken schenken.
Perziken in midden van oven onafgedekt 30-35 minuten bakken.
Perziken in vocht minstens 8 uur laten afkoelen.
Serveer met mascarponeroom gemaakt van mascarpone gemengde met volle yoghurt,
merg uit vanillestokje en witte basterdsuiker
Daarna schil verwijderen, perziken halveren en pit verwijderen.
Perziken in ovenschaal leggen en 1 opengesneden vanillestokje en 1 kaneelstokje ertussen leggen.
Marsala en 50 gram suiker mengen en over perziken schenken.
Perziken in midden van oven onafgedekt 30-35 minuten bakken.
Perziken in vocht minstens 8 uur laten afkoelen.
Serveer met mascarponeroom gemaakt van mascarpone gemengde met volle yoghurt,
merg uit vanillestokje en witte basterdsuiker