Recept
« Terug naar recepten
Perzikenroomijs
PT45M
Perzikenroomijs
Een heerlijk perzikenroomijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ijs & co
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perzikenroomijs te bereiden
Verwarm in een steelpan de perziken met het vocht en de suiker is opgelost.
Laat de vruchten in de siroop volledig afkoelen en pureer ze dan in een blender of foodprocessor.
Roer de slagroom erdoor.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.
Laat de vruchten in de siroop volledig afkoelen en pureer ze dan in een blender of foodprocessor.
Roer de slagroom erdoor.
Draai van het mengsel ijs volgens de gebruiksaanwijzing van de ijsmachine.