Recept
« Terug naar recepten
Pesto-hambroodjes (combimagnetronrecept)
PT40M
Pesto-hambroodjes (combimagnetronrecept)
Een heerlijk pesto-hambroodjes (combimagnetronrecept) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pesto-hambroodjes (combimagnetronrecept) te bereiden
Doe de broodmix in een kom en roer de parmezaanse kaas erdoor.Voeg de boter en 3 dl.water toe en maak het deeg volgens de verpakking.Verwarm het deeg,afgedekt,ca.1/2 min.op vol vermogen in de magnetron.Laat het afgedekt 15 min.rijzen.Hak intussen de hazelnoten fijn.Snijd de ham in reepjes.Bestuif een werkplek met bloem en rol het deeg uit tot een rechthoekige lap van ca.1 cm.dik.Bestrijk de deeglap royaal met de pesto.Strooi de hazelnoten en de hamreepjes erover.Rol de deeglap strak op,pas op dat je de lap niet breekt.Snijd de deegrol in ca.8 plakken.Leg de plakken op een ingevette bakblik van de combimagnetron of een ovenvaste bord.Verwarm de combimagnetron voor op 250C.Bestrijk de deegplakken met het losgeklopte ei.Verkruimel de geitenkaas en strooi dit over de deegplakken.Schuif de bakplaat of het bord in de magnetron en schakel deze op 300 watt.Bak de broodjes in 8 min.gaar en bruin.