Recept
« Terug naar recepten
pesto van geitenkaas en koriander
PT10M
pesto van geitenkaas en koriander
Een heerlijk pesto van geitenkaas en koriander recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
willem tilborghs
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
willem
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pesto van geitenkaas en koriander te bereiden
werkw: pureer de knoflook, lime, koriander en pijnboompitten
in een cutter. kort cutteren anders sla je de
structuur kapot
giet de olijfolie erbij langzaam toevoegen
voeg de kazen en mascarpone erbij,draaien tot een
dikke saus ontstaat. mag best wat grover zijn!
opsmaak brengen met z/p eerst proeven!
in een cutter. kort cutteren anders sla je de
structuur kapot
giet de olijfolie erbij langzaam toevoegen
voeg de kazen en mascarpone erbij,draaien tot een
dikke saus ontstaat. mag best wat grover zijn!
opsmaak brengen met z/p eerst proeven!
Mijn kookverhaal (willem tilborghs)
uit de italiaanse keuken met een oosters knipoog