In mijn groentepakket zat winterpostelein en aangezien ik daar nog nooit iets mee had gedaan ben ik op zoek gegaan.
Dit is echt een toprecept!
Kan echt overal bij gebruikt worden: op een broodje kaas | door je pasta | bij je vlees of groenten.
Recept
« Terug naar recepten
Pestoposto
PT30M
Pestoposto
Een heerlijk pestoposto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
recept van www.wroeten.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pestoposto te bereiden
De postelein goed wassen en drogen, bv in de slacentrifuge.
In een keukenmachine doen met de walnoten (die eerst even in een droge koekenpan roosteren), de kaas en de knoflook.
Even kort laten draaien tot alles nog niet té fijn is. Olie toevoegen en paar keer met de pulse-knop malen.
In een keukenmachine doen met de walnoten (die eerst even in een droge koekenpan roosteren), de kaas en de knoflook.
Even kort laten draaien tot alles nog niet té fijn is. Olie toevoegen en paar keer met de pulse-knop malen.