KookJij

Pestoposto

Een heerlijk pestoposto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: recept van www.wroeten.nl
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pestoposto te bereiden

De postelein goed wassen en drogen, bv in de slacentrifuge.
In een keukenmachine doen met de walnoten (die eerst even in een droge koekenpan roosteren), de kaas en de knoflook.

Even kort laten draaien tot alles nog niet té fijn is. Olie toevoegen en paar keer met de pulse-knop malen.

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

In mijn groentepakket zat winterpostelein en aangezien ik daar nog nooit iets mee had gedaan ben ik op zoek gegaan.
Dit is echt een toprecept!
Kan echt overal bij gebruikt worden: op een broodje kaas | door je pasta | bij je vlees of groenten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst