Op je bord afwerken met Parmezaanse kaas, maar dat is geheel naar eigen smaak.
Ik zelf heb het gerecht apart opgediend omdat ik alleen moest eten (manlief aan het werk), en de rest van de saus ingevroren zodat ik altijd nog een maaltje heb.
Recept
« Terug naar recepten
Rundergehakt met wokgroenten en pappardelle
PT20M
Rundergehakt met wokgroenten en pappardelle
M'n koelkast weer eens nagekeken en wat ik er van kan maken. Het is heel simpel maar wel lekker geworden.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundergehakt met wokgroenten en pappardelle te bereiden
Ui schillen en niet te fijn snijden,
knoflook pellen en fijnsnijden.
Olie verwarmen in de hapjespan en de ui en knoflook toevoegen en lekker aanfruiten (niet bakken),
Gehakt toevoegen en rul bakken,
flink wat gedroogde Italiaanse kruiden erbij,
de wokgroenten erbij en weer lekker doorbakken zodat de groenten beetgaar zijn,
doe er de uitgelekte tomatenblokjes bij en goed doorwarmen,
op smaak brengen met peper uit de molen en evt. een snufje zout.
Pappardelle 6 min. koken en door de saus roeren. Hoe wordt het recept bereidt?
knoflook pellen en fijnsnijden.
Olie verwarmen in de hapjespan en de ui en knoflook toevoegen en lekker aanfruiten (niet bakken),
Gehakt toevoegen en rul bakken,
flink wat gedroogde Italiaanse kruiden erbij,
de wokgroenten erbij en weer lekker doorbakken zodat de groenten beetgaar zijn,
doe er de uitgelekte tomatenblokjes bij en goed doorwarmen,
op smaak brengen met peper uit de molen en evt. een snufje zout.
Pappardelle 6 min. koken en door de saus roeren. Hoe wordt het recept bereidt?