KookJij

Kabeljauw in de braadzak

Weer eens wat anders dan kip in de braadzak.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in de braadzak te bereiden

Paprika in kleine blokjes snijden. Sjalotjes grof snijden. Knoflook fijn snipperen. Champignons in vieren snijden. Sperziebonen 7 min. koken en af laten koelen.
Oven voorverwarmen op 200°c.

Sjalotjes met knoflook fruiten in de olie ong. 6 à 7 min. Paprikablokjes erbij en lekker meebakken ong. 5 min. Champignons erbij en nog eens goed door bakken. Doe er de sperziebonen bij. Paprikapoeder en basilicum met de peper erdoor. (evt. zout) ½ Blikje tomatenblokjes erdoor roeren en even doorwarmen zodat alle smaken goed vermengen. Peper op de kabeljauw doen. Doe dit groentemengsel in een braadzak en leg er de kabeljauw op  en leg de braadzak in een koude ovenschaal en zet voor ong. 20 min. in de oven. (kijk uit met de braadzak openen er komt hete stoom uit)



Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Wij hebben dit gegeten met een eigengemaakte aardappelpuree.
Maar rijst of een pasta zal hier ook erg goed bij smaken.
Smakelijk eten voor wie dit heerlijke visgerecht gaat maken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst