Wij hebben dit gegeten met een eigengemaakte aardappelpuree.
Maar rijst of een pasta zal hier ook erg goed bij smaken.
Smakelijk eten voor wie dit heerlijke visgerecht gaat maken.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in de braadzak
PT50M
Kabeljauw in de braadzak
Weer eens wat anders dan kip in de braadzak.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in de braadzak te bereiden
Paprika in kleine blokjes snijden. Sjalotjes grof snijden. Knoflook fijn snipperen. Champignons in vieren snijden. Sperziebonen 7 min. koken en af laten koelen.
Oven voorverwarmen op 200°c.
Sjalotjes met knoflook fruiten in de olie ong. 6 à 7 min. Paprikablokjes erbij en lekker meebakken ong. 5 min. Champignons erbij en nog eens goed door bakken. Doe er de sperziebonen bij. Paprikapoeder en basilicum met de peper erdoor. (evt. zout) ½ Blikje tomatenblokjes erdoor roeren en even doorwarmen zodat alle smaken goed vermengen. Peper op de kabeljauw doen. Doe dit groentemengsel in een braadzak en leg er de kabeljauw op en leg de braadzak in een koude ovenschaal en zet voor ong. 20 min. in de oven. (kijk uit met de braadzak openen er komt hete stoom uit)
Oven voorverwarmen op 200°c.
Sjalotjes met knoflook fruiten in de olie ong. 6 à 7 min. Paprikablokjes erbij en lekker meebakken ong. 5 min. Champignons erbij en nog eens goed door bakken. Doe er de sperziebonen bij. Paprikapoeder en basilicum met de peper erdoor. (evt. zout) ½ Blikje tomatenblokjes erdoor roeren en even doorwarmen zodat alle smaken goed vermengen. Peper op de kabeljauw doen. Doe dit groentemengsel in een braadzak en leg er de kabeljauw op en leg de braadzak in een koude ovenschaal en zet voor ong. 20 min. in de oven. (kijk uit met de braadzak openen er komt hete stoom uit)